Extra hulpmiddelen

Ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe hoortoestellen.

Hoorhulpmiddelen

De nieuwste hoortoestellen hebben heel wat mogelijkheden. Zo kunt u ze via Bluetooth draadloos koppelen met uw smartphone (Android, iOS), bijvoorbeeld om te telefoneren en op deze manier het geluid rechtstreeks in de hoortoestellen te horen.

Er bestaan apps voor iPhone en Android die helpen bij het bedienen van de hoortoestellen. Zo kan je bijvoorbeeld vlot en eenvoudig de hoortoestellen luider en stiller zetten, instellen dat u de persoon links van u beter verstaat dan de persoon rechts van u, eigen programma’s aanmaken gekoppeld aan situaties waarin u vaak vertoeft, de versterking aanpassen naar uw eigen voorkeur, …

Voorbeelden van extra hulpmiddelen

Verder kunt u ze ook koppelen met TV- en audiotoestellen met extra hulpmiddelen. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Sound Assist

Dit kan gebruikt worden als tafelmicrofoon, om draadloos te telefoneren, om muziek te streamen vanaf digitale en analoge toestellen. Daarnaast kan het ook gebruikt worden als afstandsbediening om de instellingen van uw hoortoestel te wijzigen.

TV-PLAY

Met dit hulpmiddel wordt het geluid van de televisie rechtstreeks in de hoortoestellen gehoord.

Oplader Charge and Clean

De meeste hoortoestellen zijn oplaadbaar. Met deze Charge and Clean oplader worden uw hoortoestellen in 4u opgeladen. Naast opladen is er een UV-C-LED behandeling die tot 99.99% van alle bacteriën dood en een actieve en gecontroleerde droogfunctie.

Phone-DEX

Een vaste telefoon die het geluid rechtstreeks in de hoortoestellen laat horen, maar ook gebruikt kan worden als een gewone telefoon. Telefoneren was nog nooit zo gemakkelijk!

Perfect Dry Lux

Dit compact apparaat kan gebruikt worden voor het opbergen èn het drogen van de hoortoestellen. Wanneer u bijvoorbeeld bent gaan sporten, is het mogelijk dat er wat vocht in de apparaten is gekomen. Door de Widex Dry Go te gebruiken, drogen de apparaten zowel aan de buiten- als de binnenkant wat beter is voor de elektronica en zorgt voor een optimale levensduur van de hoortoestellen.

Meer voor uw gehoor

Omdat u volop wilt blijven genieten van een sociaal leven, muziek en gesprekken.

Garanties

Om optimaal van uw hoortoestel te genieten.

Meer informatie

Gehoorbescherming

Om gehoorverlies te voorkomen, is het belangrijk om uw oren goed te beschermen.

Meer informatie

Extra hulpmiddelen

Ontdek de mogelijkheden van uw nieuwe hoortoestellen bij Optiek Piers.

Meer informatie

Slechthorendheid

Met een persoonlijke service de beste oplossing om het gehoor te verbeteren.

Meer informatie