Onze garanties

Zo geniet je van de beste service!

Garanties voor brildragers

Garantie
3 jaar garantie tegen fabricatie- en materiaalfouten op monturen en glazen.

Na-service tegen breuk
3 jaar na-service tegen breuk. Bij breuk van uw glazen en/of montuur kunt u kiezen voor een uitzonderlijke na-service. Bij vervanging onder deze na-service betaalt u tijdens het eerste jaar 30% van de waarde, tijdens het tweede jaar betaalt u 60% en tijdens het derde jaar 90%. Deze na-service kan éénmaal gebruikt worden tijdens de periode van 3 jaar. Het product dat u verkrijgt onder deze voorwaarden is identiek aan het aangekochte product. Niet geldig op zonnebrillen zonder correctie.

Gratis oogmeting
Gratis oogmeting bij aankoop van bril of glazen.

Onderhoud
Gratis kleine reparaties of onderhoud aan uw bril.
Nieuwe neuspads, ultrasone reiniging voor optimale hygiëne, controle en rechtzetten van het montuur, …

Gewenning
6 weken gewenningsgarantie. Kunt u ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen de 6 weken wennen aan progressieve glazen, dan worden die kosteloos vervangen door een ander type.

Advies
Uitgebreid advies bij de keuze van uw montuur. Elk gezicht is uniek en iedereen heeft een bepaalde gezichtsvorm, symmetrie, tint, haarkleur, oogkleur, … waar wij rekening mee houden.

Mutualiteit
Als gediplomeerd & geconventioneerd opticien zijn wij erkend door de mutualiteiten en kunt u genieten van maximale tussenkomst.

Garanties voor hoortoestellen

Garantie
Wij bieden vijf jaar waarborg op fabricatie- en materiaalfouten. Deze waarborg dekt de kosten van wisselstukken en werkuren.

Na service
Gedurende vijf jaar na aankoop kunt u rekenen op een kosteloze na-service en het aanpassen van uw hoortoestel indien nodig, alsook het testen van uw gehoor.

Mutualiteit
Wij zijn door de mutualiteiten erkend als geconventioneerde audiciens waardoor u kunt genieten van een maximale tussenkomst.

Proefperiode
U krijgt de hoortoestellen een maand mee op een vrijblijvende proef.

Uitleg
U krijgt steeds een duidelijke uitleg over het gebruik van het hoortoestel.

Onderhoud
Onderhoud en reiniging van uw apparaten gebeuren kosteloos.

Persoonlijke aanpak
Een persoonlijke aanpak om te voldoen aan al uw noden en behoeften.